Rob Wuijster 1
Rob Wuijster professionele spreker en trainer

Ik heb Harold Smit leren  kennen bij verschillende business meetings in Rotterdam en  Den Haag  waar ik mocht spreken.  Harold geeft seminars aan ondernemers die de Spaanse markt op willen gaan. Hij heeft  het grootste zakennetwerk tussen Nederland en Spanje opgebouwd, en is zeer actief met het organiseren en leiden van netwerkbijeenkomsten in Spanje en in Nederland.   En dat doet hij met waanzinnig veel passie en inzet! Hij is daar duidelijk de leider, maar op een heel vriendelijke manier. In zijn manier van omgang is duidelijk te merken dat hij iedereen respecteert en waardeert.

Harold is sociaal vaardig en je kunt duidelijk zien dat hij geniet van de omgang met de ondernemers die op de meetings aanwezig zijn.

Ik heb Harold ervaren als een open, vrolijk, enthousiast, betrouwbaar en vriendelijk mens die enorm veel kennis en ervaring heeft van het ondernemen in Spanje. Als je  plannen hebt om in Spanje te ondernemen zou ik  je zeker  aanraden  contact met hem op te nemen en zijn seminars  te volgen.

Aldus  Rob Wuijster professionele presentatie spreker en trainer.

Rob  is een ervaren en  enthousiaste spreker die over heel Nederland presentaties geeft met een duidelijke boodschap. Hij behoort tot een van de  beste Nederlandse sprekers en wordt daardoor vaak uitgenodigd om speeches te geven voor grote bedrijven, gemeentes, zakenbijeenkomsten en de overheid.

Meer informatie kun je vonden op zijn website :  topmeeting.nl