Intake gesprek

Als je in Spanje wilt gaan wonen, een huis kopen, een bedrijf wilt opstarten of vanuit Nederland de Spaanse markt op wilt, kan ik je helpen. In een intake gesprek van ongeveer twee uur laat je mij weten wat je precies zoekt en wilt gaan doen. Tijdens dit persoonlijke gesprek nemen we samen een checklist door.  Hieronder op deze pagina zie je een paar voorbeelden van de checklist.   Dit intake gesprek kost 295 € en duurt ongeveer twee uur.

Daarna maak ik een plan op   en een kostenplaatje waarbij ik aangeef op welke manier ik je wil gaan helpen om je plannen tot een succes te maken.  Dit plan wordt helemaal op maat voor jou gemaakt. Hieronder op deze pagina een paar voorbeelden die we gaan behandelen.

Fiscaal

In Spanje zijn de fiscale aspecten net weer even iets anders dan in Nederland. Wij kunnen je hiermee helpen met de juiste informatie en contacten om fiscaal voordelig te ondernemen in Spanje.

Marketingplan

Ga niet onvoorbereid een bedrijf opstarten in Spanje. Stel je doelen voor ogen en weet wat je wilt gaan bereiken. Wij helpen je een marketing plan op te stellen en de juiste strategie te bepalen.

Financiering

Het is nog steeds moeilijk om in Nederland een financiering te krijgen. In Spanje is dat zeker niet eenvoudiger. Maar met onze contacten kunnen wij wel een poging doen om je hiermee te helpen.

Verzekeringen

Net zoals in Nederland heb je ook in Spanje verzekeringen nodig. Niet alleen voor de medische diensten, maar ook voor je auto, huis, bedrijf etc. Wij kunnen je in contact brengen met Nederlandssprekende verzekeringsadviseurs in Spanje.

Zoeken van een huis of kantoor

Belangrijk is om te weten waar je je wilt vestigen. In de grote stad of buiten op de ” campo “. Wil je wonen tussen de Spanjaarden of juist tussen de toeristen.

Leren van de Spaanse taal

Als je in Spanje zaken wilt gaan doen dan is opdracht nummer één van je lijstje: Spaans leren. Spanjaarden spreken weinig tot geen Engels, dus de communicatie zal altijd in het Spaans gevoerd moeten worden.

Aanvragen van een NIE nummer

Het Burger Service Nummer (BSN) heet in Spanje een NIE nummer. Net zoals in Nederland heb je dit nummer overal voor nodig, zoals het openen van een bankrekening, het kopen van een huis, ziektekostenverzekering etc.

In contact brengen met bedrijven van jouw keuze

Zowel Nederlandstalige en Spaanse bedrijven van jouw keuze kunnen we  aan jouw bedrijf koppelen. 

Wij kunnen je in contact brengen met een Nederlands sprekende :

Advocaat
Notaris
Accountant
Boekhouder
Makelaar

Intakegesprek Intakegesprek

295

  • Het intake gesprek is een persoonlijk gesprek dat twee uur duurt. Het is een verkennend gesprek waarbij ik een checklist zal hanteren.
  • INSCHRIJVEN