Ondernemen doe je niet alleen

Een sterk netwerk in Spanje is voor ondernemers essentieel. Via ons netwerk van meer dan 3000 Nederlandstalige ondernemers in Spanje brengen we je in contact met collega-ondernemers, die net zoals jij kansen zien voor ondernemerschap in Spanje.

Door gebruik te maken van het intake gesprek  kun je deel uit  maken van mijn  netwerk en je het volgende bieden:

Informatie. Regelmatig ontvang je van mij  de nieuwsbrief. Je hoort van mij over nieuwe ontwikkelingen betreffende het zaken doen in Spanje. Als eerste ben je op de hoogte van interessante activiteiten van onder meer netwerkbijeenkomsten en andere evenementen in Spanje en in Nederland.

Nieuwe contacten. Ik kan je introduceren aan andere Nederlandstalige bedrijven in Spanje waarmee je zaken kunt gaan doen. Je hoeft in het intake gesprek  alleen maar aan te geven wat je nodig hebt en in mijn  uitgebreid netwerk zoek ik  voor jou de juiste match.

Know how. Je kunt gaan beschikken  over een netwerk van kennispartners waarbij je toegang gaat hebben tot informatie over grensoverschrijdend zakendoen via netwerkbijeenkomsten, themalunches, rondetafels, internationaal zakendoen, zakelijke taal- & cultuurtrainingen, master class en seminars.

Voor wie. Inspirerende ondernemers die hun kennis willen delen en elkaar willen inspireren om meer voldoening en succes uit hun werk, leven en business te halen. Het maakt niet uit of je een eenmanszaak, een klein of groot bedrijf bent.

Prijs

Intakegesprek Intakegesprek

295

  • Het intake gesprek is een persoonlijk gesprek dat twee uur duurt. Het is een verkennend gesprek waarbij ik een checklist zal hanteren.
  • INSCHRIJVEN