Aangenaam, mijn naam is Harold Smit

Mijn naam is Harold Smit en ik ben de oprichter van Dutch Network Spain. Gedurende  30 jaar  heb ik ervaring met het zaken doen in het buitenland. In Spanje zijn er  verschillende bedrijven die ik heb opgestart. Omdat ik zo lang in Spanje heb gewoond heb ik  veel kennis en ervaring opgedaan die ik  graag wil delen met mensen die aan het begin zijn van hun zakelijke carriëre en op het punt staan om in Spanje te gaan wonen of daar zaken willen gaan doen. In het jaar 2013 werd ik  voorzitter van de Nederlandstalige Business club op Mallorca en ben toen begonnen met het opbouwen van een zakennetwerk  tussen Mallorca, vaste land van Spanje en Nederland. Dit  initiatief is uitgegroeid tot het grootste zakennetwerk tussen Spanje en Nederland. Ik werk nauw samen met alle  Nederlandstalige business clubs in Spanje  en  met de Nederlandse ambassade in Madrid en de NBSO in Barcelona. In Nederland organiseer ik  seminars in samenwerking met met de Kamer van koophandel en de Spaanse ambassade in Den Haag.  Nog steeds  ben ik volop in de business met mijn groothandel in Leisure producten die ik in heel Europa verkoop, maar vooral in Spanje.

Mijn ervaring

Sleep met de muis voor meer geschiedenis.