Marjilein Lofvers
Marjolein Lofvers

Het seminar was verdeeld in vier blokken. Ik vond de opbouw van de dag en de verdeling van de blokken prima. Daarnaast vond ik jullie allemaal prettige docenten en helder in de info. En ook nog mogelijkheid tot vragen.
Het blok van de gastdocent gaf veel achtergrondinfo dat echt essentieel is om te weten, terwijl je denkt dat je al heel veel van Spanje weet. Het was nuttig om alles in een helikopterview te zien en ook de geschiedenis te horen die nu nog het gedrag van mensen verklaart.
Het blok van Harold vond ik ook helder, tevens opbeurend ondanks alle geruchten over verslechterende economie etc. Het is echt fijn om niet vaag te blijven praten maar echt feiten en cijfers te zien.
Verder vond ik het verfrissend dat de sprekers beide kanten lieten zien van het werken in Spanje. Het is niet alleen halleluja is. en er werd ook gesproken over de problemen en valkuilen waar je tegenaan kunt lopen. Het persoonlijke verhaal van Harold maakt de zaken duidelijker en helder, en hij gaf alle ruimte voor vragen en bood veel hulp aan! Wil je contact opnemen met Marjolein: marjoleinlofvers@gmail.com