Over de gastsprekers

Elke Masterclass heeft één gastspreker. Hieronder kunt u wat lezen over enkele van onze sprekers.

Jasper van Dorrenstein

Eén van onze beste gastsprekers heet Jasper van Dorrenstein. Hij heeft jarenlang gewerkt op de NBSO Netherlands Business Support Office in Barcelona. Zijn taak was vooral het ondersteunen van Nederlandse start ups die vanuit Nederland in Spanje zijn gaan wonen om een nieuw bedrijf op te starten. Jasper heeft de “mesa naranja ” opgericht. Dit is een business club voor Nederlandse ondernemers die werkzaam zijn in Barcelona en omgeving. Zij hebben elke dinsdag een lunch meeting in het centrum van Barcelona.

Rick Leerentveld

Rick Leerentveld woont bijna 25 jaar in Valencia, Spanje. Hij heeft daar meerdere bedrijven gehad. Rick adviseert  Spaanse bedrijven hoe zij het beste hun diensten en producten kunnen  verkopen aan hun Spaanse klanten. Verder kan Rick ook websites voor de klant laten maken en hij helpt de klant via internet meer bestellingen binnen te halen.

Harry van Heugden

Harry van Heugden was voorzitter van de Nederlandse Business Club van Valencia. Hij woont  19  jaar in Spanje en heeft een bedrijf gehad in Nederland en ook vele jaren in Spanje. Harry organiseert activiteiten en evenementen voor de Nederlandse zakenmensen van de club.